Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

News, informations

Bulizz Még Egyet! – az egyetemistákkal

Szinte már hagyomány, hogy szeptember közepén az egyetemisták rendezvénye zárja a nyarat. Az idei, sorrendben IX. hallgatói fesztiválon több mint harminc fellépő gondoskodik a hangulatról.

learn more
 

Kristóf Szalon - az egyetlen klasszikus, férfiruházati hálózat

A Kristóf Szalon 20 éve meghatározó szerepet tölt be az eleganciát és a minőséget szerető vásárlók körében. Vezető német márkákat forgalmaz. Négy fazonból, közel 50 féle anyagból gyártatják termékeiket, méretválasztékuk egyedülálló: 52 méretállást biztosítanak normál és extra méretekben.

learn more
 

Sziget: sok volt a jóból!

Már a fellépők listáját olvasva lehetett sejteni, hogy idén esténként 80-90 ezres tömeg csápol a Nagyszínpad előtt és megdől a látogatói csúcs is.
Érdekes jelenség volt, hogy ezúttal szokásosnál több sztár szeretett volna inkognitóban maradni.

learn more
 

Zamárdiban még a fellépők is kikapcsolódtak

Bejött a papírforma, azaz az átlag napi 35 ezres látogatószám! A szervezők idén inkább a hosszú távú célokat (az infrastruktúra modernizálása, a komfortérzés biztosítása, stb.,) tartották szem előtt a zsúfoltság helyett. Nagy sikert arattak a Balaton vízén kialakított napozóteraszok, stégek (Telekom Rave, MOL Nagyon Balaton terasz, Jana Stég).

learn more
 

Több VOLT mint egy fesztivál

Már nem is meglepő, hogy idén újabb látogatószám-csúcs beállítás történt Sopronban: a 23. VOLT-on 123 ezren VOLTak! A fellépők listáján több olyan ismert sztárt fedeztünk fel, akikkel korábban már személyesen is találkoztunk (pl. Motörhead, David Guetta, Ignite, Parov Stellar, Slash, stb.,), így ezúttal azok között néztünk körül, akik még nem szerepeltek az L+ban.

learn more
 

Zamárdi, a Nagyon Zene fővárosa

Még Zamárdi strandján augusztus 19-21 között dübörög a B.my.Lake, Szántód felöli részén, a Harcsa utca és a Zöldfa utca által határolt területen rendezik meg a Strand Nagyon Zene Fesztivált ugyanezekben a napokban. Érkezik a korábban a VOLTon fellépő Simple Plan csapata, a House Of Pain hardceosai, és ezúttal a Balaton déli partján dobál tortát a közönség soraiba Steve Aoki. A Petőfi Rádió és a Petőfi TV élőben közvetít az eseményről.

learn more
 

(Nem csak Alice) Csodaországban

Mesés programok, csodálatos új helyszínek várják az idei Szigetre érkezőket a világ minden tájáról. A Szigetköztársaság augusztus 10-én nyitja meg határait. Már az első nap a nagyszínpadon a NagySzínPad döntőseivel és egy nagy durranással: Robbie Williams showjával!

learn more
 

Száguldó cirkusz – minden mennyiségben: GP2, GP3, Porsche Mobil 1 Supercup

A Forma1 versenyek betétfutamaiként jelenleg három sorozatot rendeznek meg: a GP2, GP3 és a Porsche Mobil1 Supercup. Ezek a Forma1 előszobájaként funkcionálnak. Akik a sorozatokban jól szerepelnek, felhívják magukra a figyelmet és előbb-utóbb tesztelési lehetőséget, jobb esetben Forma1-es pilótaszerződést kaphatnak.

learn more
 

A helyszín változik, a koncepció marad

A 2013-ban Európa legjobb új fesztiválja díjat nyert B.my.Lake idén a jól bevált balatoni fesztiválhelyszínen, Zamárdiban, a tó partján kerül megrendezésre, változatlanul az elektronikus zene népes táborát megcélozva.

learn more
 

Nem nulláz a Bajnokok Városa

A többi nagy fesztivál szokásaitól eltérően nem lesz nulladik nap Székesfehérváron az idei Fezenen, a négy teljes értékű napon viszont két szabadtéri és két beltéri színpadot állítanak fel. A szervezők igyekeznek napközbeni programokat is kínálni, így például a belvárosba csábító Frezen turnét, strandröplabdázást és focizást.

learn more
 

Százasával…

Nehéz feladatra vállalkozott a The Bits nevű hazai Beatles Emlékzenekar. A négy liverpooli életművéből nem volt könnyű 100 szám mellett dönteni, melyeket egyetlen maratoni koncert keretében ad elő június 28.-án, a városligeti Sörsátorban Derecskei Zsolt (gitár, zongora, vokál), Bakó Balázs (dob, vokál), Bárth János (gitár, vokál),Kasléder Albert (basszus, vokál).

learn more
 

Visszaszámlálás diszkó ritmusban

Már sokadszor búcsúztatják az egyik legnagyobb sportlétesítményünket, a Népstadiont, de most úgy néz ki, tényleg eljött a végső pillanat. A nyolcvanas évek diszkó sztárjai adják meg a kegyelemdöfést annak az arénának, melyben korábban nem csak világhírű labdarúgócsapatok és sportolók szerepeltek, de hatalmas koncertek keretében fellépett többek között Louis Armstrong, Diana Ross, Michael Jackson és Tina Turner, a Depeche Mode is!

learn more
 

CD keresztelő

Cseh, szlovák és magyar együttesek felvételei szerepelnek a közelmúltban megjelent Radio Hits X. válogatáslemezen, melynek keresztelőjét, a szokásokhoz híven, a Route 66 Baráti Klubban tartották.

learn more
 

Csapassátok csapatban!

Ennek az akciónak keretében a Borsodi jóvoltából a legkedvezményesebb áron lehet eljutni a Tokaji Királyságba. A 15 éves múltra visszatekintő Hegyalja Fesztivál nem csak a nevében újult meg, hanem zenei programválasztékában is. A rock, elektro, pop, folk és népzenei stílusok mellett a rap és a hip-hop rajongói is megtalálják kedvenc előadójukat július 15-19. között Tokaj-Rakamazon.

learn more
 

Amerikai életérzés Mogyoródon

Nem kell ahhoz a tengerentúlra utazni, hogy átéljük az amerikai életérzést! A gondtalan 50-es, 60-as évek Amerikájának minden fő motívuma megjelenik 2015. július 17-19. között Mogyoródon, a Ring kemping területén, a Hungaroring közvetlen közelében.

learn more
 

Világsztárok a világ minden részéről - Balaton Sound 2015

Világsztárok tucatja érkezik Zamárdiba július elején, a szó szoros értelmében a világ minden részéről. Tiësto, a 20 éves fennállását ünneplő Faithless, a mindössze 22 éves holland DJ- producer Hardwell Ingrossoval karöltve, Dimitri Vegas and Like Mike, Nicky Romero, a Grammy-díjas Afrojack fellépését már korábban bejelentették a szervezők. Ékezik a Balaton-partra Ludacris, a déli hip-hop scéna egyik legnagyobb hatású előadója, aki legfrissebb, sorrendben 9. nagylemezének anyagát mutatja be.

learn more
 

Színészdömping Budapesten

Korábban el sem lehetett képzelni, hogy rendezők, operatőrök, világhírű színészek egymásnak adják a luxusszállodák kilincseit, igaz, néhányat budai villákban szállásolnak el. Tom Hanks már két hónapja forgat Magyarországon, közben egy időre kiugrott Firenzébe. Amikor találkoztunk vele, még ki sem lépett terepjárójából, előre üdvözölt bennünket, majd mindent dedikált, ami nálunk volt.

learn more
 

Kinek mondjam el? Lemezbörzésen…

Jenei Szilveszterrel, a kiemelkedő képességű zenésszel magazinunk létezése óta kiváló baráti és munkakapcsolatban állunk. A Lemezbörze,…plusz több jubileumára írt dalokat és vezényelte le a produceri munkálatokat is.

learn more
 

Ilyen még nem VOLT: szembe színpadok az idei VOLTon

A szokásosnál is nagyobb nevek lesznek idén Sopronban. Olyanok, akiknek alapban jár a Nagyszínpad, mint fellépő helyszín. Gondolunk itt David Guettara, a Motörheadra, a Parov Stelar Bandre, Joe Newmanre, Fatboy Slimre, Slashre, a Sigmára illetve a magyarok közül a Mary Popkidsre, a Fish!-re, vagy az Ivan and the Parazolra. Ezért adta magát a két nagyszínpados megoldás, azokat is egymással szemben helyezve el, hogy ne kelljen messzire menni, csupán megfordulni. 

learn more
 

Visszanyerte régi pompáját a Fonogram díjátadó

Az elmúlt esztendőkben a Fonogram díjátadókat is megérintette a válság, a takarékosság szele, de idén újra régi formájában pompázott a gála. A Várkert Bazár nagytermében a Petőfi TV is rögzítette a ceremóniát. A meghívottak között nem csak a jelölteket, de a hazai zenei élet sztárjait is felfedezhettük. A jelöltek között volt a Zaporozsec, a Kelemen Kabátban, végül díj nélkül távoztak. Tóth Gabi és Molnár Tibor láthatóan jól érezték magukat, ők ketten a  Kidman Nicholson Projectet alkotják, igaz, akkor Tibor nincs zöldre festve Trap Kapitányként

learn more
 
News archives