Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Ilyen még nem VOLT: szembe színpadok az idei VOLTon

A szokásosnál is nagyobb nevek lesznek idén Sopronban. Olyanok, akiknek alapban jár a Nagyszínpad, mint fellépő helyszín. Gondolunk itt David Guettara, a Motörheadra, a Parov Stelar Bandre, Joe Newmanre, Fatboy Slimre, Slashre, a Sigmára illetve a magyarok közül a Mary Popkidsre, a Fish!-re, vagy az Ivan and the Parazolra. Ezért adta magát a két nagyszínpados megoldás, azokat is egymással szemben helyezve el, hogy ne kelljen messzire menni, csupán megfordulni. 

 
Stílszerűen illetve a beígérteknek megfelelően fő műsoridős lesz az idei Nagy-Szín-Pad győztese, az Ocho Macho. Lesz még három olyan helyszín (MasterCard terasz, Jana Színpad, Poncichter Negyed) a Lővérekben, ahol a hazai előadók krémje szórakoztatja a hűség városának hűséges látogatóit. A szervezők nemes gesztusára vall, hogy a nulladik napon a kerek jubileumukat ünneplő együtteseket – Animal Cannibals – 20, Ganxsta Zolee és a Kartell – 20, Intim Torna Illegál – 5, 30Y – 15, HS7 – 20, Irie Maffia – 10 - köszöntik. A fesztivál himnuszát („Emlékszel, Sopronban”) a hazai mezőny jelenlegi két legnépszerűbb előadója, a Welhello és a Halott Pénz közösen jegyzik.

Képek: Wellhello, John Newman, Sigma, Fatboy Slim, Slash