Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Soundos fotóalbumunk

A közönség és a sztárok is lazák voltak az idei Soundon. Ezúttal olyannyira kedvezett az időjárás, hogy több fellépő is csobbant egyet a Balatonban, Chris Brown még egy rövid éjszakai fürdőt is megejtett. Garrix saját fellépése után Lotfi Begi mellé állt be egy szettre. A jubileumi, 10. Soundon több mint 10 ezer szelfi készült, a születésnapi t-shirteket pedig pólóágyúból lőtték a sorok közé. A kétezer négyzetméteres bulistég folyamatosan teltházzal üzemelt.

 
A rekkenő hőség ellenére mindent megtettünk, hogy minél több fellépővel találkozzunk. Jó néhánnyal (Martin Garrix, Steve Aoki, Armin van Buuren, Madcon, Oliver Heldens, Paul Van Dyk, Bassjaclers, stb.,) már korábban összefutottunk (lásd Galéria). A nyitónapi Macklemore & Ryan Lewis páros előző nap Törökbálinton stúdiózott. A KSHMR művésznévre hallgató Niles Hollowell-Dhar hosszú repülőútja ellenére is kedves volt rajongóihoz. A holland W&W korábbi lemezbörzés fotóját tartotta kezében. Az egyik legtrendibb angol producer-énekes, Duke Dumont kihagyta a teljes médiát, bennünket azonban nem tudott megkerülni. Az amerikai rapper, Tyga, újra összejött barátnőjével, Kylie Jennerrel, akivel Zamárdi után Budapesten zárkóztak be egy hotelszobában. A láncdohányzó Chainsmokers-szel Ferihegyen szívtunk közös levegőt. A német Milk & Sugar duó visszatérő vendég Balaton-környékére. A francia Martin Bress alias Tchami, nem sokkal fellépése előtt érkezett és a Jäger Arénába sietett, honfitársa, Feder a Heineken Beachen szórakoztatta közönségét. A London Electricityben már nagyon sokan fordultak meg, a formációt ezúttal Tony Colman képviselte. Borgore, azaz Asaf Borger Izraelből érkezett, míg a etióp Aly & Fila kettősből Aly fejfájás panaszával mondta le a Soundot. Az Erion Music egyike volt a záró fellépőknek. Ezzel mi is zárjuk jubileumi összefoglalónkat, soha rosszabb fotótermést!

Képek: Ryan Lewis, KSHMR, W&W, Duke Dumont , Tyga, Kylie Jenner, The Chainsmokers, Milk & Sugar, Tchami, Feder, Tony Colman, London Electricity, Borgore, Aly & Fila, Erion Music