Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Szabadabban, mint valaha

Az idei EFOTT-on nem jubilálnak, egyszerűen csak készülnek egy nagyszerű bulira július 12-17-ig a Velencei tó partján. Az egyetemisták mostani lazításához még himnuszt is írtak, „Feszt szerelem” címmel, melyet a Margaret Island, Felcser Máté (Punnany Massif), JumoDaddy (Irie Maffia, Kelemen Kabátban) követtek el. A dalt a zenészek fesztiválélményei ihlették, a népies motívumokat elektromos köntösben tálalják akusztikus gitár kísérettel és rap betéttel. 

 
Ezúttal több zenekar extra produkcióval is készül: a Mary PopKids a Z-Drums ütősegyüttessel egészült ki, a PASO filmzenékkel lép majd színpadra, míg a 30Y egy különleges performanszban fiatal festőművészek bevonásával jeleníti meg az extázist. A hazai kedvencek (Kowalsky meg a Vega, Tankcsapda, Intim Torna Illegál, Ivan & The Parasol, Vad Fruttik, Kiscsillag, Halott Pénz, Headbengs, The Biebers, Kelemn Kabátban, Anna and The Barbies, stb.,) mellett öt külföldi DJ (Zomboy, a Headhunterz, a Firebeatz, a Borgeous és a Pendulum) pörgeti majd az ütemet. A hazai lemezlovasokat Andro, JumoDaddy, Pixa, Metzker Viki és Palotai képviseli. Tombolni minden nap reggel 8 óráig lehet, amire soha nem volt még példa az EFOTT történelmében. Akik még ennél is többre vágynak, azokat 14 méter magas torony, habparti, piatőzsde, karrierindítás, megannyi sport- és turisztikai program várja. Szerveznek még strandkézilabda és strandröplabda bajnokságokat, vízilabda mérkőzéseket, sárkányhajó versenyeket, vízi- és buborékfocit, a legelszántabban pedig jelentkezhetnek tókörbetekerésre és futásra is. Mindezt - csak szabadon…

www.efott.hu, https://www.facebook.com/efott

Képek: Rudimental, Margaret Island, JumoDaddy, The Biebers, Metzker Viki