Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Nem nulláz a Bajnokok Városa

A többi nagy fesztivál szokásaitól eltérően nem lesz nulladik nap Székesfehérváron az idei Fezenen, a négy teljes értékű napon viszont két szabadtéri és két beltéri színpadot állítanak fel. A szervezők igyekeznek napközbeni programokat is kínálni, így például a belvárosba csábító Frezen turnét, strandröplabdázást és focizást.

 
A Bajnokok Városa rendezvénysorozat keretében a Fehérvár KC női kézilabdázóival, a TLI - Alba Fehérvár kosarasaival, illetve a Fehérvár AV19 jégkorongozóival mérhetik össze erejüket, tehetségüket a fesztiválozók. A nyitó napon, azaz a június 29.-én a Grammy-díjas brit Judas Priest, a Zakk Wylde vezette amerikai Black Label Society és Ozzy jelenlegi gitárosa, Gus G lép fel. Másnap a Wellhello, a Punnany Massif, a svéd Sabaton, valamint a kanadai Danko Jones lesz a hangulatfelelős, míg a kültéri színpadon a Hiperkarma, a Kiscsillag és a Vad Fruttik koncerteznek. Péntek magyar napot rendeznek, csak hazai előadók zenélnek, így a Magna Cum Laude, a Hooligans, a Sex Action, valamint a Subscribe. A Fezen záróeseménye a finn HIM Nagyszínpados fellépése és a Lord, a Road, az Irie Maffia, Péterfy Bori, majd az Anna & The Barbies showja lesz.

Képek: Zakk Wylde (Black Label Society), Danko Jones, Wellhello, Pásztor Anna (Anna & The Barbies)