Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Világsztárok a világ minden részéről - Balaton Sound 2015

Világsztárok tucatja érkezik Zamárdiba július elején, a szó szoros értelmében a világ minden részéről. Tiësto, a 20 éves fennállását ünneplő Faithless, a mindössze 22 éves holland DJ- producer Hardwell Ingrossoval karöltve, Dimitri Vegas and Like Mike, Nicky Romero, a Grammy-díjas Afrojack fellépését már korábban bejelentették a szervezők. Ékezik a Balaton-partra Ludacris, a déli hip-hop scéna egyik legnagyobb hatású előadója, aki legfrissebb, sorrendben 9. nagylemezének anyagát mutatja be.

 
A 25 éves Jason Derulo már több mint 45 millió kislemezt adott el világszerte! Láthatjuk majd a háromszoros Grammy-jelölt amerikai rapper-dalszerzőt, Pusha T-t is. A bronxi testvérpár, a The Martinez Brothers mellett fellép az izraeli Guy Gerber is. Oliver Koletzki a német elektronikus zenei színtér Európa-szerte ismert képviselője, az ugyancsak német Alle Farben a legendás berlini Kreuzberg negyedből indult hódító útjára. Londoni születésű, de Berlinben él és alkot George Fitzgerald DJ-producer. Skream, Artwork és Benga hárman alkotják a Magnetic Man formációt. Skóciából Jack Ravill, azaz Jackmaster utazik a Balatonra. A holland Nik Roos, Martijn Sonderen és Thijs de Vlieger ultramodern elektronikus zenei projektje, a Noisia, korunk legfrissebb e-zenei trendjét követi. A belga származású Alix Perez tíz éves tapasztalattal a háta mögött jön a MasterCard Balaton Soundra. A Teddy Killerz formáció Oroszországból hozza kőkemény d’n’b témáikat. Ryan Raddon, művésznevén Kaskade, több mint egy évtizede meghatározó alakja az elektronikának. Két chicagoi DJ, J2K és Autobot projektje a Flosstradamus. Elképesztően sikeres évet tudhat maga mögött a magyar Dave Martin és Sullivan alkotta StadiumX DJ-producer páros: a Nicky Romero kiadója által megjelentetett „Howl At The Moon” című daluk a Beatport első helyéig jutott.
Nincs más hátra, ugorjunk fejest - a Balaton Soudnba!

Képek: Hardwell, Faithless, Afrojack, Alle Farben, Tiësto, StadiumX