Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Visszaszámlálás diszkó ritmusban

Már sokadszor búcsúztatják az egyik legnagyobb sportlétesítményünket, a Népstadiont, de most úgy néz ki, tényleg eljött a végső pillanat. A nyolcvanas évek diszkó sztárjai adják meg a kegyelemdöfést annak az arénának, melyben korábban nem csak világhírű labdarúgócsapatok és sportolók szerepeltek, de hatalmas koncertek keretében fellépett többek között Louis Armstrong, Diana Ross, Michael Jackson és Tina Turner, a Depeche Mode is!

 
Ez volt a múlt – a teljesség igénye nélkül. Íme viszont a mostani előadók komplett listája: az Alphaville, a Bad Boys Blue, a Boney M, CC Catch, Ottawan, Ricchi e Poweri, a hazai sztárok esetében pedig egyértelműen Dolly Rollra és Zoltán Erikára esett a választás. Az természetes, hogy ennyi év távlatában a csapatok eredeti felállásában változások történtek. A Boney M. jelenleg három vonalon turnézik, ezúttal a Maizie Williams-féle formációt, az Ottawan esetében Clarence Robert Walker és Esther de Bijl láthatjuk. A házigazda B Tóth László, a ceremóniamester DJ Dominique lesz. Egy ilyen rendezvényre szokták mondani: kihagyhatatlan!

Képek: CC Catch, Ricchi e Poweri, Maizie Williams (Boney M), Zoltán Erika, Dolly