Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Zamárdiban még a fellépők is kikapcsolódtak

Bejött a papírforma, azaz az átlag napi 35 ezres látogatószám! A szervezők idén inkább a hosszú távú célokat (az infrastruktúra modernizálása, a komfortérzés biztosítása, stb.,) tartották szem előtt a zsúfoltság helyett. Nagy sikert arattak a Balaton vízén kialakított napozóteraszok, stégek (Telekom Rave, MOL Nagyon Balaton terasz, Jana Stég).

 
A víz közelsége, a fesztivál látványvilága a sztároknál is pozitív visszhangra talált. Magyarországi tartózkodásuk ideje alatt Jason Derülo és Ludacris testőrei nélkül még levegőt sem vett, Tiesto ezúttal fáradtnak tűnt. Egyébként holland invázió jellemezte az előadókat: Hollandiából jött a Balaton partjára Dannic, Dyro, Oliver Heldens, Nicky Romero, Afrojack, R3hab, Quintino, Eva Shaw (korábban DJ Bambi), köztük volt a török gyökerekkel rendelkező Ummet Özcan is. Találkoztunk a Grammy-díjas legendával, Kaskadeval, Joey Badass rapperrel és Odeszaékkal a tengerentúlról, a svéd Axwell/Ingrosso DJ duóval, az olasz Vinaial és a német Chris Liebinggel. A hazai DJ felhozatalt Julia Carpenter, a StadiumX valamint a Stereo Palma színesítette. Összességében a Sound idén is hozta a kötelezőt.

Képek: Dannic, Dyro, Oliver Heldens, Nicky Romero, Afrojack, R3ab, Quintino, Eva Shaw, Ummet Özcan, Kaskade, Joey Badass, Odesza, Vinai, Chris Liebing