Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Ünnep volt a javából

2014. november 30. délelőttje, Petőfi Csarnok. A népszerű előadó, Universum Joe L+20 köszöntő mixére pom-pom lányok alapozták meg a hangulatot. Utánuk B Tóth László köszöntötte a jubiláló magazin üzleti partnereit, a rendezvény támogatóit (BB Pezsgő, Horváth cukrászda, Jáner Hús, Radeberger sör, VTCD) valamint a 67. Nemzetközi MegaBörze résztvevőit.

 

A legendás műsorvezető bemutatta és kommentálta a Lemezbörze,…plusz első 20 évének jelentősebb eseményeit felelevenítő videóklipeket, majd pezsgőt bontott a The Sixties ’54 tagjainak (Éles István, Geröly Tamás, Márton András, Pálmai Zoltán) tiszteletére. Filatéliai történelmi eseménynek lehettek szemtanúi a jelenlévők: forgalomba került a „Gyűjtésért” elnevezésű emlékív a Magyar Posta, a MABÉOSZ, a Philatelia Hungarica és a Lemezbörze,…plusz közös kiadásában, melyen húsz sztár lemezbörzés fotója látható. A kiadók vezetői szinten képviseltették magukat. A rendezvényen kihelyezett postahivatal működött és alkalmi, valamint fedélzeti bélyegzőt használt. Az ünnepi tortát az esemény hivatalos dalára („Vallomás”) – melyet az eLplustwenty formáció, azaz Bátori Miklós az MDC-ből, a ByTheWay csapata, Csordás Ákos, Patai Anna, Péterffy Lili és Szikora Róbert jegyez. Szerzők: Szikora-Csabai/Fecske - a jövő gyűjtői nemzedékének képviseletében Alexi (7) és Elina (3) tolta be a színpadra.

Az itt látható képek az ünnep hangulatát idézik fel.

Kapcsolódó relikviák: emlékív, telefonkártya, kártyanaptár, képeslap, pass, bélyegzők