Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Úgy, ahogy illik…

Már a meghívó dizájnja is sugallta, a szervezők megadják a módját az év legjobb sportolója idei választásának. Az ünnepi gálát - amelynek egyik műsorvezetője Knézy Jenő volt - zenei betétek színesítettek: hallhattuk és láthattuk többek közt Radics Gigit, Cserpes Laurát és az Ének Iskolája sztárját, Farkas Zsoltit.

 
Ami a szavazást illeti, bejött a papírforma. Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup abszolút megérdemelten végeztek az első helyen, Shane pedig az első külföldi állampolgár, aki Magyarországon az év edzője lett. Gyurta Dániel duplázott, idén is ő a leg a férfiak kategóriájában. A csapatelső vízilabda válogatottból a kapust, Nagy Viktort vettük lencsevégre. Sastin Marianna a harmadik helyig birkózta fel magát éves szinten. A közönségdíjat ezúttal is Mihelisz Norbert túraautós kapta. Az est folyamán Jannisz Darasz, a Nemzetközi Sportújságíró-szövetség európai vezetője Pajor-Gyulai Lászlót és Dobor Dezsőt tüntette ki.

Képek: Knézy Jenő, Farkas Zsolti, Hosszú Katinka, Shane Tusup, Gyurta Dániel, Nagy Viktor, Sastin Marianna, Mihelisz Norbert