Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Siker(telen) - nap. De nagyon!

Nagyon úgy tűnt, mint amikor valaki egy elméletben kreált vágyálmot akar minden tapasztalat nélkül átültetni a gyakorlatba. A Siker-napként elképzelt népünnepély szervezői szerint mindehhez szükségeltetik egy nagyon nagy sztár (mindegy, mennyiért), akihez egy nagyon nagy hodály, pl. az Aréna illik.

 
A belső berkekben nagyon alaposnak tűnő előkészítés során nagyon rossz súgókra támaszkodtak. A siker vágyától elvakulva csak a 130 milliós vendég érkezésének utolsó pillanataiban jelent meg szemeik előtt a látogatóktól üresen kongó nézőtér, a jegyeladási statisztikák visszaköszönése után pedig kétségbeesett akciózásokba kezdtek. Végül amit sokan végig nem hittek el, idén valóban eljött Arnold, akinek siker-sztorija egyébként lerágott csont, hisz bárki ingyen megnézheti, letöltheti magának a netről, ha nagyon akarja. Igaz, most személyesen, és közösen lehetett rágni a sikercsontot - megborsozott árakkal fűszerezve. A csattanó a fotózási cirkusz volt, amikor főhősünk, de még a helyüket és pénzüket nem találó szervezők sem tudták ki, hogyan és mennyiért juthatott nagyon közel a megközelíthetetlenhez… Mi időközben profi módon begyűjtöttünk személyesen két autogramot is Arnold Schwarzeneggertől, amelyeknek nagyon örülünk!

Képek: autogramok Schwarzeneggertől