Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Royal Vodka – 25!


A Royal vodka 25. születésnapi csomagolása hűen tükrözi, hogy az ital mit jelent a fogyasztóknak, továbbá a márka által képviselt értékeket is. Az idei pályázatra rendkívül sokan, több mint hatszázan jelentkeztek, a Bols Hungary választotta ki az első három helyezettet. A döntésnél az esztétikai szempontokon túl fontos volt, hogy a terv reflektáljon a márka 25 éves életútjára és kapcsolatot teremtsen a fogyasztókkal.
 
A győztes Vécsi Bettina lett, akinek már van ilyen irányú tapasztalata, hiszen tanulmányait ezen a téren végzi. A megvalósításhoz saját és ismerősei élményeit gyűjtötte össze. A szavak kiválasztásánál döntő tényező volt, hogy ha valaki meglátja az üveget a polcon, találjon a szófelhőben legalább egy olyan szót, mely felelevenít számára egy élményt, és azzal tudjon azonosulni. A második helyezett Asztalos Bendegúz lett, „Magyarország kedvenc vodkája 2” című pályázatával, a bronzérmet pedig Csengeri Katalin érdemelte ki a „Linearitás” című tervével. A nyertes dizájnok megtekinthetőek: www.royaldesignpalyazat.net