Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Patai Anna – az egyik legszerényebb tehetség

Nem verte nagydobra, igaz, nem is titkolta, hogy távol-keletre utazik, és ha már ott járt, mi sem természetesebb, hogy megnyerte a japán Nodojiman – The World nevet viselő versenyt! A show keretében a fellépőknek helyi nyelven kellett énekelni ottani zeneszámot.

 
Anna egy ghospel kórust előzött meg a dobogón, a döntést pedig ráadásul nem a zsűri, hanem a közönség hozta meg. Hasonló sikerekkel eddig a korábbi Yamaha Fesztiválokon az Omega és a Neoton Família büszkélkedhetett.
Az akkor még 10 éves Annácska 2010-ben Magyarországon versenyzett a Megasztár címért. Iskolai tanulmányai mellett színházi szerepet vállal a „Macskafogó” musicalben. Bármikor felkértük, hogy vegyen részt az L+ jubileumi rendezvényein, készséggel jött. Tortával köszöntötte a The Sixties ’52 és a The Sixties ’46/’66 ünnepeltjeit, tagja volt az L+20 évfordulóra összeállt eLplustwenty formációnak.
Patai Anna minden túlzás nélkül az egyik, ha nem a legszerényebb hazai tehetség. Alázattal kezeli az éneklést, megfogadja menedzser-édesapjának útmutatásait, javaslatait , magáévá teszi énekes példaképe, Szikora Robi zenei ötleteit, akivel együtt dolgozik közeljövőben megjelenő CD-jének anyagán. Jó úton jár, csak így tovább…!

Képek: Annácska mint Megasztár, Patai Anna köszönti a Sixties ’52 és Sixties ’46/’66 tagjait, R-GO koncerten Szikorás L+szal, az eLplustwenty dalárdájában, a japán díjjal