Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Még nem ők a végső befutók, de már befutottak

A legtöbb pontot kapta a zsűritől és a közönségtől a Passed „Mesmerize” c. dala az idei Eurovíziós elődöntőben, így Dorottya, Fanni, Dávid és Levente nevét percek alatt megismerte az egész ország.

 
Még nem ők a végső befutók, de már befutottak. Az angol világsztár, Adele magyar hangja, azaz Tóth Vera a második helyre repítette Hrutka Róbert szerzeményét („Gyémánt”). Dallos Bogit harmadszorra is határozottan a zsűri, az erdélyi Antal Timit pedig egyértelműen a közönség juttatta be a középdöntőbe. A Brian Ferry stílusát idéző, háromtagú Karmapolis sorsolással került a legjobbak közé. Szakács Gergő számát a Wellhello tagjai Fluor és Diaz jegyzi. Az egykori Cotton Club-os Szűcs Gabi mindent megtesz azért, hogy ne felejtsék el („Úgysem felejtesz el”). Nehéz dolga volt Magyar Borinak, aki elsőként lépett fel az est folyamán; bár nem jutott tovább, de a „Lead Me To Heaven” című számával nem vallott szégyent.
Folytatás rövidesen.
Képek: Passed, Tóth Vera, Bogi, Antal Timi, Karmapolis, Szakács Gergő, Szűcs Gabi, Magyar Bori