Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Lemezkeresztelő a Route66 Baráti Klubban

Rocker bandákkal volt tele a közelmúltban a Route 66 csepeli klub. A szlovák progresszív rock négy jeles képviselőjével is találkozhattunk, így a 2013 márciusában alakult Ewelinnel (Laci, Rob és Ivan), a Zakázany Pristuppal (Marek, Viktor, David és Dalibor) és a Black Clouds csapatával.

 
Gilotin tagjai 2007-ben álltak össze, rá két évre megnyerték a rockerek.hu portál által szervezett tehetségkutató versenyt Budapesten, azóta állandó szereplői a felvidéki és magyarországi rendezvényeknek. Marian, Attila, Tibor és Dávid legújabb lemezének („Relatív Perspektíva”) keresztapjaként Som Lajost, a Piramis legendáját és Csabai Mátyást, az L+ tulajdonos-főszerkesztőjét kérték fel. Svájcból érkezett Jary, G.B., Yan és Big Boss, azaz a Those Furious Flames rock banda, akik 2003 óta kihagyhatatlan résztvevői az európai és tengerentúli fesztiváloknak. A hazai melodie metalt képviselő Echonald lemezbemutató koncertjét tartotta. A rendezvény alatt a klub atyja, Bátyus Seagal megállás nélkül készítette az interjúkat rádiója, a motoroshang.hu részére.

Képek: Bátyus Seagal, Echonald, Gilotin, Black Clouds, Those Furious Flames, Zakázany Pristup, Ewelin