Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Jackson forever!

A mindennapok elvárásai, a közönség igényei sokszor átformálják az énekesek-együttesek zenei elképzeléseit. Nádor Dávid, a Voice 3. helyezettje Argentínában nőtt fel, 20 évesen jött Magyarországra. Mindig is a dob volt a kedvenc hangszere, Budapesten jelenleg a Liszt Ferenc Főiskola jazzdobos-tanszékének hallgatója.

 
A tehetségkutatóban próbálta ki énektudását, amelyet azóta annyira tökéletesített, hogy most ő tanít fiatalokat énekelni. Az ugyancsak Voice-os Schwartz Dávidnak már a versenybeli megmérettetésének ideje alatt működött a Sound Circus nevű soul zenekara, amelynek most az első lemezén dolgoznak, arról három dal el is készült. Fejes Anna az X-Faktorban tűnt fel a Conformity lánycsapatban Réka és Viki mellett. Neki és a két Dávidnak is példaképe a Jackson familia. A három fiatal tavaly óta Jackson dalokat dolgoz fel és ad elő az Orfeum mulatóban (1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-39.), nagy sikerrel. Anna vokálozik, és három számot önállóan is énekel. Érdemes őket megnézni, meghallgatni - erre legközelebb január 31.-én lesz lehetőség.

Képek: Nádor Dávid, Schwartz Dávid, Fejes Anna