Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Ilyen volt az idei VOLT

Két szóval: várakozáson felüli! 
Az év zenekarának kikiáltott brit Artic Monkeys fellépési napjaként a túlbukkolt koncert-kalendáriuma miatt csak a vasárnap jöhetett számításba. Ennek a fesztiválozók örülhettek a legjobban, hisz egy nappal tovább hódolhattak kedvenc időtöltésüknek és élvezhették Sopron vendégszeretetét.

 
A látogatottsági rekord sem maradt el: több mint 130 ezren buliztak a Lővér Campingben, többek közt a brooklyni Ben Goldwasser és Andrew Van Wyngarden, azaz az MGMT elektronikus rock duó, vagy a japán Steve Aoki elmaradhatatlan tortadobálásos koncertjén. Ott ünnepelte 20. születésnapját a Börze Award-os Tankcsapda. A VOLT záróakkordjaként a brit majmok előtt (Artic Monkeys) a Nagy-Szín-Pad-on lépett fel az azonos nevű verseny győztese, a Mary Popkids.
A szervezők jóvoltából több koncert részletei megtekinthetőek a világhálón, így azok is láthatják, milyen volt a VOLT, akik személyesen nem tudtak idén ott lenni Sopronban. A bulikat persze újranézni is jó emlék!

Képek: MGMT, Steve Aoki, Tankcsapda, Mary Popkids, tömeg