Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Idén is a Népligetben kezdődött a szeptember

A SzeptemberFeszt ez évi zenei felhozatalában is hozta a hazai középmezőny megbízható előadóit. Több tucat fotót készítettünk a három nap alatt, ezeket rövidesen a Galériánkban lehet megtekinteni.

 
Egy kis segítség, hogy kiket kell ott keresni: a BKIK színpadán találkoztunk a Budapest Ragtime Banddel. Az R66GP színpadmestere, Nokta Seagal Lajos készségesen állt rendelkezésünkre és terelte az Asztalhoz Emberek, Nagyi és a Blues Rut, Custom Blues Band, Wigyori és a Tarka Falka, Private Colt, MedNexT, Nyugtalan, Rootsters, Patriots Rock Band, Moyo, Scars Left Behind, Solidity, Cool Riders, Error, Rose ’n Trógers csapatok tagjait a fotózáshoz. Fellépett a RockPlace tehetségkutató verseny nyertese, a Satisfiction. Külön kiemeljük a Schenker Bandet, amely a legendás hírű kaposvári Fair Room zenekarból alakult. 1998-óta lendületesen dübörög a három örökifjú: Gosztonyi Goszek Gábor, Horváth Tomi Iomi Tibor és Schenk Schenker Tamás. Országosan ismert szlogenjük „Szabad akarat, szabad szerelem, szabad sörözés”. A SzeptemberFeszt keretein belül önálló életet élő Rock On! Metal Színpadán régi ismerősökkel is találkoztunk: a Noa Rock énekesnője a hajából vágatott le jelentős méretet, tagcsere is történt náluk tavaly óta. Zúztak még, amíg ott voltunk az Aurora ( Vigivel évek óta nem láttuk egymást), a Toporgyán Férgek, az In Dock, a Cherokee, a Holtidő, a Benzin, a Twister, a Krízis és az Irrogant csapatai is. Találkozunk jövőre szeptemberben ugyanitt!

Képek: Schenker Band, Satisfiction, Rose ’n Trógers, Noa Rock, Auróra