Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Ha szombat – Bonnie Tyler!

Magyarországon ritkaságszámba menő pompával, ötletgazdagsággal rajtolt az idei Open Road Fest. A Hooligánok ezúttal is formát bontottak, Csipáék egy Class (FM) hajón érkeztek a helyszínre, fellépésük után pedig hosszú időn keresztül tűrték az autogramvadászok ostromát.

 
Apropó: autogramok. A rajongók részére hab a tortán, ha begyűjthetik kedvenceik aláírásait. Ma már nagy értékkel bírnak a Harley fesztiválon korábban fellépő előadók kézjegyei, különösen azoké, akik már nincsenek az élők sorában. Például Alvin Lee-jé a Ten Years After legendás gitárosáé, vagy Trevor Bolderé a Uriah Heepből.
Bizonyára nehéz volt annak idején a Motörhead-es Lemmy közelébe férkőzni, de Bonnie Tyler sem lesz egyszerű történet. Mindenesetre ízelítőként megmutatjuk az angol énekesnő olvasóinknak írt üdvözletét. Bulizók, legyetek résen…

Képek: Hooligans a hajón, Bonnie Tyler üdvözlete, Lemmy (Motörhead), Alvin Lee, Uriah Heep