Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Gaultier magazinunknak is rajzolt

Bécsben a Life Ball minden év egyik legnagyobb szabású rendezvénye. Valójában a másságról szól, de sokkal kulturáltabban, mint bárhol a világban. Igaz, itt az AIDS elleni küzdelem a szlogen, és olyan hírességek bankszámlái, alapítványai állnak a történet mögött, mint Elton John vagy Bill Clinton.

 
Az esemény egyik arca a másságát az utóbbi időkben nyíltan felvállaló spanyol származású énekes, Ricky Martin volt. Találkoztunk Amanda Leporevel, az amerikai transzszexuális előadóművésszel, Shaun Ross-szal, a legismertebb afro albino férfi modellel, és Carmen Carreraval, aki a Life Ball 2014-es plakátján férfi nemi szervvel, női alakkal szerepel a Paradicsomban. A fotót az a David LeChapelle készítette, aki pályafutását a New York-i híres Studio 54-ben kezdte, és olyan világhírű magazinoknak dolgozott, mint a Rolling Stones, az olasz /francia Vogue, a GQ vagy a Vanity Fair. William George Zane Jr, ismertebb nevén Billy Zane több moziban („Vissza a jövőbe”, „Libidó a szerelemhez”, „Titanic”, „Cleopatra”, „Lopakodók”, stb.,) bizonyította tehetségét. A színésszel lépten-nyomon összefutottunk, már-már ismerősként üdvözöltük egymást. Christina Perry amerikai énekesnő legelső sikere („Jar Of Hearts”) 2010-ben került fel a slágerlistákra, a „The Thousand Years” című korongjával pedig már világhírnevet szerzett magának! Natalia Kills visszajáró vendég a Life Ballon, szembetűnő volt, hogy az angol énekesnőnek idénre megkopott korábbi szerénysége. Az angol királyi család feketebáránya, Katrina Darling vetkőzősztár ezúttal nyakig érő, zárt estélyiben jelent meg. A divattervezők közül Vivienne Westwood a mi korábbi fotónkról győződhetett meg, hogy nézett ki két évvel ezelőtt, Jean Paul Gaultier, aki többek közt Madonna, Kylie Minogue és Nicole Kidman filmbeli jelmezeit, fellépő ruháit tervezte, a Coca-Cola light aluüveges sorozatát is megálmodta. Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy a világhírű francia dizájner nekünk is rajzolt az autogramja mellé.

Képek: Ricky Martin, Amanda Lepore, Shaun Ross, Carmen Carrera, David LeChapelle, Billy Zane, Christina Perry, Natalia Kills, Katrina Darling, Vivienne Westwood, Jean Paul Gaultier