Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Év végi sztárvadászat – külföldi sportolókra, illuzionistákra és zenészekre

Immár hatodik alkalommal rendezték meg Budapesten a Tennis Classics gálát, melyre idén is kiváló volt a nemzetközi felhozatal. Láthattuk a francia Jo-Wilfried Tsongat, a német Tommy Haast, a ciprusi Marcos Baghdatist és az ausztrál Pat Raftert.

 
Újra eljött az egykori világelső svéd Mats Wilander, beugróként a megsérült spanyol David Ferrer helyett Gael Monfils, akivel tavaly már találkozhattunk. A szervezés idén teljesen flottul ment, kiszűrték az autogramgyűjtők és álújságírók nagy részét, így a mérkőzésekre és a munkára lehetett koncentrálni.
A világ legjobb illuzionistáit láthattuk novemberben hazánkban, akiknek produkcióit Las Vegasból indulva, szinte valamennyi ország közönségét ámulatba ejtették. A show világpremierje 2012-ben, a Sidney-i Operaházban volt. A mágusok között volt varázsló, szabadulóművész és mentalista is. Kevin James, Andrew Basso, Jeff Hopson, Philip Encoffey, Dan Sparrow - velük személyesen is találkoztunk
Ma már külföldinek számít az egykori ezüstcipős Fazekas László, aki jelenleg Belgiumban él.
A világhírű Három Tenor egyike, José Carreras utoljára 2004. szeptemberében járt hazánkban. A Maestróról Japánban telefonkártyát, Ausztriában pedig postabélyeget bocsátottak ki, melyeket a művész érkezésekor készségesen dedikált részünkre.
Az elektronikus zene egyik legnagyobb képviselője, Giorgio Moroder, Bécsben lépett fel egy fesztiválon, ott készült vele egy lemezbörzés fotó. Egyébként Moroder debütáló kislemezét a hetvenes évek végén elsőként mi szerkesztettük be Komjáthy György legendás Vasárnapi Koktéljába. A nyolcvanas évek népszerű diszkótriója, a Camouflage, először koncertezett Magyarországon. Heiko Maile, Marcus Meyn, Oliver Kreyssig rendkívül barátságosak voltak.
A finn télapó, Joulupukki sem hagyta ki a lehetőséget, hogy stílszerűen kívánjon boldog ünnepeket olvasóinknak!

Képek: Jo-Wilfried Tsonga, Tommy Haas, Marcos Baghdatis, Pat Rafter, Mats Wilander, Gael Monfils, Kevin James, Andrew Basso, Jeff Hopson, Philip Escoffey, Dan Sparrow, Fazekas László, José Carreras, Giorgio Moroder, Camouflage, Joulupukki