Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Év végi sztárvadászat - hazai sztárokra

Ahogy ez lenni szokott, év vége közeledtével sűrűsödnek a programok, egyre több rendezvénnyel, koncerttel lehet ráhangolódni a Szilveszterre. Az M3 retrocsatornát indított, melyben többek közt ismét jelentkezik Juhász Előd Zenebutikja, és ezzel a múltat hozza el a jelenbe.

 
A jövőt viszont egyértelműen a 2014-ben 58 éves Eurovíziós Dalfesztivál jelenti: a Dániába való kijutásért 30 hazai előadó száll ringbe. Vannak köztük korábbi fesztiválozók, befutott énekesek, együttesek, vagy akik a selejtezőkön való részvétellel szeretnének hírnevet szerezni maguknak. Mi ezúttal is az újoncokat kerestük meg, így a New Level Empiret, Tóth Johanna Jonit, az Extensive csapatát, és a To Beat Or Not To Beatet. Legutóbb két dalversenyen is, jó eredménnyel indított saját előadót a CLS istálló: ezúttal a MuzikFabrik a jelöltje. Napjainkban a városligeti BackStage Pub a rockzene fellegvára, ahol a teltházas koncerteken olyan énekesek, bandák lépnek fel, mint például legutóbb Ethna, a Rubicon, a Tengs-Lengs, vagy a Wégső Csapás. A közönség soraiban fedezhettük fel a háromtagú Hot Dollz női csapatát. A szervezők nagyon jól csinálják... Egyébként is, bármit csinálsz, csináld jól! – ez Ambrus Attila (akinek a viszkis előneve már védett) szlogenje. Ő minőségi porcelánokat készít és árusít karácsony előtt a Bosnyák téren, az adventi piacon. Portékái elegáns és igényes ünnepi ajándékok.

Képek: Juhász Előd, New Level Empire, Tóth Johanna Joni, Extensive, To Beat Or Not To Beat, MuzikFabrik, Ethna, Rubicon, Tengs-Lengs, Wégső Csapás, Hot Dollz, Ambrus Attila