Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Élet a tehetségkutatók után…

Az élet megy tovább. A résztvevők közül legtöbben csupán karrierük egyik állomásaként tekintenek a megmérettetésre. És ahogy az lenni szokott, készül az első önálló lemez, jönnek a fellépések sorban… Ez a közös interjúalanyainknál is.

 
 
Péterffy Lili 2009-ben a neten talált rá három, ugyanabba a középiskolába járó srácra, akik énekest kerestek fiúcsapatuk élére. Nem bánták meg, hogy végül egy lánynál döntöttek. Az együttesük neve (Battery Band) előbb született meg, mint ahogy megalakultak: a fiúk ugyanis tele voltak energiával, állandóan feltöltődve álltak a zenéléshez. Lili X-Faktoros szereplése kényszerszünetre kárhoztatta csapatát, de ma már minden újra a régi. Most készülő lemezén a show előtti, illetve a TV-ben előadott számok mellett saját szerzemények is szerepelnek. Ugyancsak az RTL-ben lett híres (hírhedt) a Fat Phoenix. Szikora Robi mentoráltjai a cél érdekében nem mennek a szomszédba egy kis feltűnésért. A Story Gálán a poroltós trükk is bejött, megért egy címlapot! Erdész Tamás és Gáspár Gergely lázasan stúdióznak (zenei anyaguk ingyenesen letölthető lesz) és készülnek a március 14.-i koncertjükre: a Dürer kertben lépnek fel, nyolc perces blokkokkal, felváltva párbajoznak a színpadon a The Biebersszel, a sztárvendég pedig Krasznai Tünde lesz. Henderson Dávid Amerikában figyelt fel a Voice kiírására, és egyből jelentkezett a versenyre. A most mindössze 19 éves énekes első dala („1000 Years”) a One Direction stílusában íródott és az angol pop jegyeit viseli magán. A felvétel Szabó Zé stúdiójában készült. Jelenleg Caramellel dolgozik együtt, új trackjének a „Felhőtlen” munkacímet adta. Dávid nyitott fülekkel jár, élvezi az őt körülvevő nyüzsgést, de tudja, hogy még fejlődnie kell, ezért Fóris Attila énektanárhoz jár továbbképzésre.

Képek: Péterffy Lili, Battery Band, Fat Phoenix, Henderson Dávid