Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Együtt - egy helyen

A 80-as években népszerű italodisco és eurobeat stílus egyik legnagyobb sztárja az olasz Ken Laszlo lépett fel a közelmúltban Magyarországon. Az idén 60 éves sztár Gianni Coraini néven született Mantovában, művésznevének második tagját a "Casablanca" c. filmlegenda egyik főhősétől, Victor Lászlótól kölcsönözte. A diszkókirályt egy másik kor- és honfitársa, Fred Ventura kísérte el.

 
Míg a PeCsa Caféban adott egy látványos bemutatót a Hungarian Pink Floyd Show, a Nagyteremben a Music FM második születésnapi partyjára voltunk hivatalosak, ahol értelemszerűen az a francia-magyar Cooky volt a moderátor, aki napjainkban a vietnami-magyar Hiennel mindent vitt a Nagy Duettben.
Utunk másnap a Barba Negrába vezetett, és harmadszor futottunk neki Miyavi fotózásának. A Takamasa Ishihara néven született japán kortárs gitáros (korábban S.K.I.N. illetve a Dué Le Guartz zenésze) ugyanis már kétszer lépett fel hazánkban, de soha nem engedte, hogy bárki képet készítsen róla. Ez most az L+nak sikerült.
A Müpában közben gőzerővel zajlott a Budapesti Tavaszi Fesztivál, melynek arca, Philip Glass 77 éves amerikai zeneszerző. Filmoperája, „A Szépség és a Szörnyeteg” zenéjét a 40 éve működő, Philip Glass Ensemble együttese adta elő.

Képek: Ken Laszlo, Fred Ventura, Hungarian Pink Floyd Show, Cooky, Miyavi, Philip Glass