Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Egy kis Harley zene…

Ha Harley – akkor Alsóörs. Immár tizenötödször ad otthont ez a csodás Balaton melletti település a hagyományos zenés motoros őrületnek, melyet az idén 15 éves Harley-Davidson fémjelez.

 
Már a jubileumi rendezvényt beharangozó sajtótájékoztató is rendhagyó volt: régi motorosok, kaszkadőrshow és jó néhány fellépő zenész (Endi - Hooligans, Ganxsta Zolee, Beke István - Ivan & The Parasol, Pataki Attila – Edda, stb.,) népszerűsítették az Open Road Festet. Az élőzenét ezúttal a Magic Cats Rockabilly Trio szolgáltatta. Az is kiderült, hogy a szervezők jóvoltából egy valaki biztos, hogy nem stoppal, hanem egy vadonatúj Iron 883-mal, minden idők legértékesebb fesztiválnyereményével utazhat haza. Erre valamennyi regisztrált látogatónak esélye van!

Ha Alsóörs, akkor az a Rock Aréna, ahol a magyar pop-rock legnagyobb előadói mellett a Bobanand MarkoMarkovicOrchestra és a rock egyik koronázatlan királynője, Bonnie Tyler lép fel, és ahol az elmúlt években többek közt a Motörhead, a Uriah Heep, Alvin Lee, Gary Moore is felejthetetlen koncertet adott.

Happy 15, Harley!

Képek: Ganxsta Zolee, Magic Cats Rockabilly Trio, Bonnie Tyler, Gary Moore