Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

E-Roticus Total Dance

Több ismert név mellett (Mr. President, Brooklyn Bounce, 2Unlimited) két olyan előadó is fellépett a tavaszi Total Dancen, akiket először láthatott a magyar közönség. A német E-Roticot valójában Lyane Leigh neve fémjelzi, akit Liane Hegemann néven anyakönyveztek.

 
A szőkeség általában színes bőrű rapperrel lép fel, ezúttal azonban férfimentesre vette a figurát, egy nem épp a legkarcsúbb táncosnővel hozta a showt. Elhíresült slágerében Maxot arra intette, hogy ne szexeljen az exével („Max Don’t Have Swx With Your Ex”). Ian Colin Campbell, művésznevén ICE MC nagyon élvezte az estét, a színpad oldalán készségesen selfizett a rajongókkal. Az angol a kilencvenes évek közepén kihagyhatatlan név volt az Italo-Disco válogatáslemezeken, és a „It’s A Rainy Day” korongjával a brit slágerlistán is előkelő helyezést ért el. Erica C. and Robby D. a Total Dancen ünnepelte tánciskolájuk fennállásának 25. évfordulóját. Erika túl szexisre vette azonos című dala színpadi koreográfiáját, amivel még az elnök urat, azaz Mr. Presidentet is elvarázsolta.
A hírek szerint TDF folyt.köv. ősszel.

Képek: Lyane Leigh (E-Rotic), ICE MC, Erica C & Robbi D.