Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Comet - dupla colával

Egy dallamos cola kampánynak is beillett a 14. VIVA Comet gála. A román Inna négy év után levette… 2010-ben ugyanis, amikor először járt Magyarországon, kizárólag napszemüvegben engedte magát fotózni, idén viszont a szó szoros értelmében szemtől szembe ültünk egymással az interjú során.

 
A rendkívül közvetlen, bájos énekesnő legújabb slágere a „Cola Song” volt a két előadott dala közül. A Comet szervezésének hajrájában érkezett a hír, hogy David Correy és Tóth Gabi közösen adják elő az idei brazil labdarúgó vb egyik főszponzorának, a Coca- Colának hivatalos dalát, melyet David több országban is duettben énekel helyi sztárokkal. A brazil származású srác egyébként a 2012-es amerikai X-Faktor élmezőnyében végzett. Ez az eredmény nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ő adja elő a „The World is Ours” („Miénk a világ”) című kampánydalt. A Coca-Cola Company az idei mundialra különböző dizájnú dobozokban hozza forgalomba a közkedvelt üdítőt: a négy, itthon is forgalmazott 0,33 l-es dóznit, valamint az Amerikában kiadott 0,355 űrtartalmú zeros dobozt (ez nem csak űrtartalmában tér el az Európaitól, a labda fekete-fehér színű, ellentétben a színes magyaréval) természetesen Daviddel is dedikáltattuk. A tengerentúli kiadást texasi tudósítónk, dr. Korompai Ferenc küldte meg szerkesztőségünk részére.
Ha már a Coca-Colánál tartunk, érdemes tudni, hogy bárki részese lehet a világ legnagyobb fotómozaikjának, a „Told a képed Brazíliába” elnevezésű akció keretében. Az „Add tovább a mozgás örömét” promóciós nyereményjáték során pedig a CC vásárlók két ajándékot kapnak: egyet megtarthatnak maguknak, a másikat pedig jótékonysági célokra ajánlhatják fel. Ezekről bővebben: https://www.oromamozgas.hu/

Fotók: Inna 2010, Inna 2014, David Correy, Tóth Gabi, Coca-Cola Happiness Flag, dedikált Colás dobozok