Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Budapest – Bécs – München

Bár még csak év eleje van, de már számos világsztár megfordult fővárosunkban. Frank London Grammy-díjas trombitás, aki többször koncertezett nálunk, ezúttal magyar zenészekkel, köztük Szirtes Edina „Mókus”-sal, Lukács Miklóssal és Ágoston Bélával Glass House néven alkottak egy alkalmi csapatot a Budapest Music Centerben.

 
Sophie Ellis-Bextor, napjaink trendi modellje a bécsi Rosenball sztárvendége volt, de örömünkre egy héttel korábban Budapesten nyomott egy DJ-szettet. Színészinvázió volt a közelmúltban fővárosunkban. A „Star Trek” TV sorozat egyik kultikus szereplője, John De Lancie eredetileg egyszerű turistaként tervezte utazását, végül elfogadta a meghívást egy évnyitó sci-fi találkozóra. Az „Alkonyat” filmekkel elhíresült Robert Pattinsont a „The Childhood Of A Leader” c. filmdráma főszerepében láthatjuk majd, ismert tájakon. Az „Avatar”-ból és a „Titánok haragjá”-ból népszerű ausztrál Sam Worthington „A marsi” című mozi forgatására utazott hozzánk modell feleségével együtt Ridley Scott hívására. Mint a fotónkon látható, az idei Faust-bál külföldi sztárvendége, Angela Gheorghiu is túlesett a „kötelezőn”. Arturo Sandoval, a Kubából Amerikába emigrált zenész autodidakta módon tanult meg trombitán játszani, majd 10 Grammy-díjig vitte. A FED Tenisz Kupa 2015-ös kiírásában a fehérorosz Viktorija Azarenka volt a legnagyobb sztár, a Magyar Tenisz Napjára pedig a magyar gyökerekkel is rendelkező, jelenleg Svájcban élő Martina Hingis érkezett. Bécsbe utaztunk viszont, hogy találkozhassunk Elisabetta Canalis modell-színésznővel, aki az idei Opernball díszvendége volt. Az Olaszország egyik legszebb nőjeként nyilvántartott celebet nemrég még George Clooney kedveseként ismerte a világ. A The Godfathers nevű angol formáció még soha nem járt Magyarországon. A Coyne fivérek, Peter és Chris által 1985-ben alapított alternatív rock együttes 2000-2008-ig szünetelt, majd újra belelendültek, azóta töretlenül zenélnek. Munkatársunk Michael Dietz Münchenben kapta őket lemezbörze-lencsevégre.

Képek: Frank London, Sophie Ellis-Bextor, John De Lancie, Robert Pattinson, Sam Worthington, Angela Gheorghiu, Arturo Sandoval, Viktorija Azarenka, Martina Hingis, Elisabetta Canalis, The Godfathers