Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

BalatonSound: van, aki mesél, van, aki fotókkal bizonyít…

Gyakran olvashatjuk a bulvárlapokban és hallhatjuk a különböző TV csatornákon, hogy ki, kivel, hol tudott (volna) találkozni. A híreket egy korábbi, vagy az internetről levett képekkel illusztrálják, ezek a cikkírók agyában született eszmefuttatások, konkrétumok nélkül. Mi viszont saját fotókkal bizonyítjuk, hogy nekünk igenis megvoltak a sztárok a Balcsin is!

 
A svéd Alesso csak jött és már repült is tovább a fellépése után. A trendi Clean Banditből a hegedűs, Milan Neil Amin-Sith képviselte a csapatot. A Szigetország irányt teremtő drum ’n’ bass legénységének két tagja saját tavalyi fotójukat tartják kezükben. Lencsevégre kapuk a tengerentúli Krewella két csinos énekesnőjét, a Yousaf-nővéreket. Madonna egykori, ma már önállósodott DJ-je, a francia Martin Solveig magánemberként eléggé zord volt. Hihetetlenül közvetlen, kedves volt viszont a kanadai Alex és Chris Andre testvérpáros, azaz a DVBBS, az ugyancsak tengerentúli Felix da Housecat, a holland DJ-duó Thom Jongkind és Idir Makhlaf (Blasterjaxx), az ugyancsak tulipánföldi Basjackers, mely formációnak csak az egyik tagja, Marlon Flohr vállal fellépéseket, míg közben kollégája otthoni stúdiójában termeli a slágereket, a londoni Gorgon City és a finn Lindstrøm is. Érdekes rangsort lehet felállítani az előadóknak küldött lájkok száma alapján. Az 54,9 millióan kedvelt David Guettaval egy Franciaországban kiadott, őt ábrázoló, limitált aluüveges Coca-Colát írattunk alá, melyet a világsztár mint egy hímes tojást tartott a kezében, és szignója helyett a teljes nevét kiírta. A még csak 18 éves Martin Garrix már 6,9 millió rajongót mondhat magáénak - no meg egy lemezbörzés fotót. A Swedish House Maffia Sebastian Ingrossojával és az angol Nick Warrennel egy új, aktuális fotót készítettünk. A nagy rohanások közben még begyűjtöttünk egy-egy autogramot a női rappertől, Azealia Bankstől és a celebként is jegyzett Rita Oratól is. Ez volt az a hét, amikor az özönvízszerű esőzés sem a fesztivált, sem kollégáink munkakedvét nem tudta elmosni, illetve elvenni.

Képek: Alesso, Milan Neil Amin-Sith, Krewella, Martin Solveig, DVBBS, Felix da Housecat, Blasterjaxx, Marlon Flohr, Gorgon City, Lindstrøm, David Guetta (közös kép, Coca-Colás kép), Martin Garrix, Sebastian Ingrosso, Nick Warren, Azealia Banks, Rita Ora