Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Az L+ olvasói előtt is ismert nevek az idei Glamour Gála jelöltjei között

A márciusi, sorrendben hetedik Glamour Gála közeledtével egyre több részletet tudunk meg a jelöltek munkájáról, szokásairól, hobbijukról, és néha még magánéletük legtitkoltabb történéseibe is belepillanthatunk.

 

Az évente ismétlődő, immár hagyományosnak mondható kategóriák (A legjobb divattervező / A legjobb színésznő / A legjobb énekesnő / A legsármosabb férfi) mellett két új szempont szerint is díjazzák a hölgyeket, mégpedig A legjobb kiegészítő tervező és A legjobb sportolónő megmérettetésben. A listákon olyanok nevével is találkozhatunk, akiket már korábban is elismert a Glamour magazin: Trokán Nóra színésznő két esztendővel ezelőtt egy különdíjat gyűjtött be, Abodi Dóra 2012-ben volt a lap olvasói szerint a legjobb divattervező. Az idei jelöltek között a Lemezbörze,…plusz olvasói előtt is ismert neveket fedezhetünk fel, többek közt Osvárt Andiét, Hosszú Katinkáét, Jakabos Zsuzsannáét és természetesen a csinosabbnál csinosabb énekeseket, a sármos férfidalnokokat.

Képek: Osvárt Andrea, Jakabos Zsuzsanna, Hien, Csemer Boglárka (Boggie), Pál Dénes, Istenes Bence