Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Az L + az erő vonzásában

A testépítés három dobogósával is találkozott az L+ az elmúlt időszakban. A Szikla néven elhíresült amerikai színész, ex-pankrátor a „The Thracian Wars” mozi forgatására érkezett fővárosunkba. Dwayne Johnson rendkívül nehezen volt megközelíthető, de ha valakinek sikerült odaférkőznie, azzal udvariasan fotózkodott.

 
Arnold Schwarzeneggertől egy autogram beszerzése volt a legnagyobb skalp, magyarországi tartózkodása alatt mindössze négy-öt aláírást osztott ki. Az L+részére történő spontán dedikálást Besenyei Gergely fotós örökítette meg. A célirányos, aranyáron meghirdetett következetlen és követhetetlen szervezésnek káosz lett a vége. Szegény Schwarzi már azt se tudta, kinek miért áll be. A kézből mindent letéve lehetett a főhős mellé állni, így aláírásra esély sem volt. Dorian Yatest, aki hat alkalommal nyerte el a Mr. Olympia címet, szinte kenyérre lehetett kenni, még külön üdvözletet is írt olvasóink részére. A végeredmény: az L+ az erő vonzáskörébe került mindhárom három body builder esetében.

Képek: Rock, Schwarzenegger, Dorian Yates