Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Az elmúlt napok nagy találkozásai: Blondie, Lloyd Banks, Andre Agassi

Debbie Harry 69 évesen is jól tartja magát, különösen hangját illetően. Ez a megállapítás még akkor is igaz, ha koncertjén a magas hangoknál egy kicsit a technika is rásegített. A szőkeségről negyven évvel ezelőtt elnevezett zenekar - köztük az ex-férjjel, Chris Stein gitárossal és Clam Burke doberőművel - a csapat szinte valamennyi slágerét eljátszotta az Arénában, kivéve a „Denis”-t, pedig ez a szám az együttes korai időszakának egyik legnagyobb sikere volt. 

 
Az OSG szervezői hozták el Magyarországra Lloyd Bankset, aki 50Centtel és Young Buckkel a G-Unit elnevezésű szupertriót alakították a kétezres évek elején. Velünk együtt több hazai médium várta a beigért interjúlehetőséget, de a szervezők nem tudták (vagy nem akarták) elérni a sztár menedzsmentjénél, hogy a rapper a magyar média rendelkezésére álljon. Mi azonban –szokásunkhoz híven- nem adtuk fel! Íme az eredmény.
Andre Agassit Schobert Norbi hívta meg Magyarországra, de amikor a teniszező a repülőtéri VIP váróból kilépve meglátott bennünket, egyből kezébe vette a tollat és dedikálta azt a wimbledoni kupát ábrázoló bakelitet, amelyet többek közt már Navratilova, Yannick Noah, Pat Cash, Wilander, Ivan Lendl, Szeles Mónika is aláírt.
Dolgos hét van mögöttünk, de megérte a fáradságot!

Képek: Debbie Harry, Chris Stein, Slam Burke, Lloyd Banks, Andre Agassi