Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

A Guns N’ Roses - és mi…

Először jelent meg magyar szerző által írt könyv a Guns N’ Rosesról. Takács Vilmos Vilkó: "A Guns N’ Roses és én. Pisztolytáska és rózsapatron" c. könyve egyedülálló módon hozza közel a rocktörténelem meghatározó együttesét a Pluralica kiadásában. Rock rajongóknak kötelező olvasmány!

 

 
A szerző, Vilkó (született: Takács Vilmos), a 90-es évek elején kezdett aktívabban érdeklődni a zene iránt, amely elsősorban a Magyarországra is begyűrűző Guns N' Roses láznak volt köszönhető. Első akkordjait 1993 környékén fogta le édesapja akusztikus gitárján Zalaegerszegen. Más formációk mellett 2006 óta a legnagyobb hazai Guns N’ Roses tribute banda, a Hollywood Rose gitárosa, amely csapattal több, mint 600 koncertet adtak Európa-szerte, és két saját dalokkal teletűzdelt nagylemezt is megjelentettek. A több mint 100, egész oldalas exkluzív Guns-fotót tartalmazó kötet egy hosszabb turné során kerül bemutatásra számos vidéki, budapesti és erdélyi helyszínen a következő hónapokban beszélgetések, koncertek és akusztikus gitárestek keretében többek között Szekeres András (Junkies, Stereomilk), Kowalsky (Black-Out, Kowalsky meg a Vega) és a Ganxsta Zolee és a Kartel tagjai közreműködésével. A turnéról és a kötetről folyamatosan frissülő információkat a könyv weboldalán, a www.agunsesen.hu címen lehet olvasni.

Képek: Slash, könyvborító