Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

2014-ben 14 éves a VIVA COMET

www.vivatv.hu 

14. életévét tölti be 2014-ben a legnépszerűbb hazai díjátadó gála. A (nemcsak) fiatalok közkedvelt zenei TV csatornája ezúttal is komoly érettségről tesz tanúbizonyságot: egész évben megfontolt online szavazások keretében gyűjtötték be a nézők kedvenceit, hogy azokat kategóriákba sorolva (A legjobb férfi előadó / A legjobb női előadó / A legjobb együttes / A legjobb új előadó / A legjobb videóklip) megajándékozza az ő nagy becsben tartott gömbjével.

 

Vajon ki lesz a befutó? Bogi? Kirány Viktor? ByeAlex, Bricklakeék, vagy ismét a Children Of Distance? A VIVA COMET egy olyan rendezvény, ahová Hooligánok is hivatalosak. Csipáék két kategória - (2004 és 2007) után ezúttal Életmű díjat vihetnek haza. A honi fellépők (Fluor, Halott Pénz, Diaz, New Level Empire, Ganxsta Zolee and Dynamic, és a többiek.,) mellett egy román (Inna – vele már korábban találkoztunk) és egy svéd (Ola Swensson) világsztár is tiszteletét teszi a színpadon 2014 június 11.-én.

Képek: Inna, Halott Pénz, Diaz, Bricklake and Sean Darin