Accept www.lemezborze.hu uses cookies in order to ensure highest-quality services, with you contributing to this end through further use of the webpage. For more detailed informations please see our data management regulations.
Főoldal   Kiadványok   Diszkográfia   Webáruház   Rendezvények   Díjak, támogatások   Galéria
Main page   Publications   Discography   Webshop   Events   Awards, sponsorships   Gallery

Itt, ott, amott…

Majdnem azonos korúak, mindössze 1 évvel vagyunk idősebben a Kiss Forever Bandnél, a világszerte méltán elismert tribute zenekarnál. Váry Zoliékat, a Kiss 1984-1996-ig tartó arany korszakának gitárosa, Bruce Kulick és természetesen az L+ köszöntötte 20. születésnapján a Barba Negrában.

 

Az már hagyomány, hogy a BME Egyetemi Napok ideje alatt ömlik az eső, de az sem akadályozott meg bennünket, hogy a svéd sztárvendéggel, Aron Chupával elkészítsük a kissé eélázott borítójú lemezbörzés fotónkat. A Dürer Kertben két kultikus rock banda, a Raven és a Venom Incl. lépett fel. Mindkét angol csapat először járt Magyarországon, és közös volt bennük, hogy az elmúlt három évtizedben mindössze egy-egy tagcsere történt mindkét csapatnál. A 10 éves Fool Moon A Capella Fesztiválnak – melyről érdemtelenül kevés hírt hallhatunk – az ötszörös Grammy-díjas (!) Swingles a vendége. A tradicionális brit csoport ma már hét fiatalból áll, de ugyanazt a szellemiséget képviselik, amit elődjeik, a Swingle Singers, Swingle II. és a New Swingle Sisters. Rég láttunk valakit úgy örülni egy ajándéknak, mint LaVelle Smith Jr.-t. Michael Jackson egykori táncosa, korreográfusa „hihetetlen”, „csodálatos” és hasonló fenomenális jelzőkkel illette a Magyar Posta és a Lemezbörze,…plusz által „In Memoriam Michael Jackson” elnevezésű emlékív tiszteletpéldányát.

Képek: Kiss Forever Band, Bruce Kulick, Aron Chupa, Raven, Venom Incl., Swingles, LaVelle Smith Jr, által „In Memoriam Michael Jackson” emlékív